obey-robots.txt
12 July 2020, 03:12
Goedenacht bezoeker
Navigatie
RSS Feeds
Articles Blog Downloads Forums News Web Links
Ruil text ads (adwords)
Krijg meer bezoekers en backlinks met Ad-Vertise.nl. Hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties België" en maak je eigen tekst advertentie. Kies een advertentie formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties België hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
Nederlandse ISP's
· caiway.gebruikers.eu
· glasvezel.gebruikers.eu
· kabel.gebruikers.eu
· kpn.gebruikers.eu
· nlex.gebruikers.eu
· online.gebruikers.eu
· stipte.gebruikers.eu
· tele2.gebruikers.eu
· telfort.gebruikers.eu
· t-mobile.gebruikers.eu
· vodafone.gebruikers.eu
· xs4all.gebruikers.eu
· zeelandnet.gebruikers.eu
· ziggo.gebruikers.eu
Welkom op Proximus Gebruikers Groep

Zoekt u informatie over internet en telefonie van Proximus dan bent u op de juiste plaats bij de Proximus Gebruikers Groep helpdesk. Voor andere adsl, kabel of glasvezel internet providers klikt u hier.


Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de Proximus Gebruikers Groep helpen u graag.


Heb je storing? Meld het >hier!<, zo is snel inzichtelijk waar er een storing is.
Laatste 10 Forum bijdragen. Het complete overzicht staat » hier «.
  Onderwerp /      Laatste bericht

Gemiste skynet email berichten

« Ga naar bericht

Verander het wachtwoord van je Skynet (email) account. Het zou kunnen dat iemand anders de beschikking heeft over je inloggegevens en de mail ophaalt en verwijderd.

  Helpdesk « Meer onderwerpen
: 1402
: 2
Admin
01 Apr 2017, 19:42

meer dan 1 ip adres?

« Ga naar bericht

Je kunt wel 2 dyndns-namen koppelen aan 1 ip adres. Als je de computers via een router hebt aangesloten dan zou je b.v. m.b.v. portforwarding wel naar verschillende computers kunnen. Ook dit ...

  Digitale radio of televisie storing « Meer onderwerpen
: 1453
: 4
Admin
17 Aug 2016, 10:50

Belgacom gaat voor glasvezel

« Ga naar bericht

In Belgie zijn de archeologen er van overtuigd dat Belgie 2000 jaar geleden al draadloos internet had. De archeologen kwamen tot deze conclusie omdat ze tijdens opgravingen geen kabels uit die ...

  Nieuws van Proximus « Meer onderwerpen
: 2383
: 1
Admin
01 Mar 2014, 10:35

De Ideale Wereld

« Ga naar bericht

Diw duurd te lang smorgens zodoene da CSI niet volledig opgenomen word maar de belachrlijke programma

  Klaagmuur « Meer onderwerpen
: 1917
: 1
gina
26 Sep 2013, 09:40

verlies vaste tel lijn

« Ga naar bericht

Sedert 10/04/2013 heb ik geen signaal meer op mijn vaste telefoonlijn. Mijn adsl-lijn werkt wel nog bevredigend. Mensen die me pogen te bellen krijgen een bezettoon. Alle bekabeling werd gec...

  Storing « Meer onderwerpen
: 2128
: 1
Gdk
10 Apr 2013, 21:46

draadloos internet via b-box2

« Ga naar bericht

Thx voor de inlichting, Admin. 'K zal bellen. Groeten van Jan

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 6896
: 5
Jan
29 Jan 2013, 23:04

wifi verbinding

« Ga naar bericht

Het kan zijn dat het kanaal dat je gebruikt voor wifi ook door je buren gebruikt wordt en dit geeft storing. Gebruik het programma Inssider om een vrij kanaal te zoeken. Stel dit kanaal vervo...

  Digitale radio of televisie storing « Meer onderwerpen
: 1736
: 2
Admin
19 Apr 2012, 23:45

Eurosport en Belgacom verbreden samenwerking

« Ga naar bericht

Eurosport en Belgacom zijn een uitbreiding van hun distributieafspraken overeengekomen. De deal heeft betrekking op de doorgifte van onder meer Nederlandstalig Eurosport 2 en op de opname van Euros...

  Nieuws van Proximus « Meer onderwerpen
: 2031
: 1
Admin
16 Feb 2012, 23:17

Belgische kabel wordt opengesteld, meer concurrentie televiesieaanb...

« Ga naar bericht

De Belgische telecom- en mediaregulatoren gaan door met hun plan om de netwerken van kabelmaatschappijen zoals Telenet en Voo open te stellen voor diensten van derden. Belgacom van zijn kant wordt ...

  Nieuws van Proximus « Meer onderwerpen
: 2197
: 1
Admin
20 Jul 2011, 14:40

Someone who owns an Ipad and an Apple Wireless keyboard.?

« Ga naar bericht

Someone who owns an Ipad and an Apple Wireless keyboard.? I've heard that the Ipad has bluetooth, and I was wondering if it was compatible with Apple's wireless keyboard. I'd specifically like to ...

  Algemeen « Meer onderwerpen
: 1750
: 1
Denniston
05 Jul 2011, 03:45
Deze button Proximus Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Belgacom gaat voor glasvezel
In mei beslist de raad van bestuur van Belgacom over het investeringsplan van de komende jaren. Voor het eerst is er sprake van glasvezel-tot-de-deur als vervanging van koperdraad.

Belgacom verlaagt zijn dividend om in de komende jaren telkens 900 miljoen euro te kunnen investeren in 4G, een performanter internet en efficiëntere informatica.

In Vlaanderen gaat de nationale operator resoluut in de aanval om het verloren terrein op Telenet terug te winnen. Eerst wil Belgacom zijn gebruikers op 70 megabit per seconde brengen. "Volgens de eerste resultaten kunnen wij 96 procent van onze VDSL-abonnees automatisch op 70 mbps brengen en nog eens 2 procent met wat fijnstelling. Dat is beter dan we hadden verwacht", zei Geert Standaert, de verantwoordelijke voor het netwerk bij Belgacom.

Volgens Standaert is 70 mbps ruim voldoende, zelfs voor 4K-televisie bij de intensiefste gebruikers. Dat zijn typisch wedersamengestelde gezinnen tijdens het weekend. Belgacom werkt echter ook aan plannen om "fiber to the home" uit te rollen, verklapte Standaert. Dat is glasvezel tot aan de deur, met snelheden tot 1000 megabit per seconde. Belgacom heeft al een aantal proefprojecten met glasvezel en heeft al aanvragen om een honderdtal verkavelingen direct van glasvezel te voorzien. Voor het eerst zijn er nu echter ook concrete plannen om oude koperdraad vanaf het straatkabinet te vervangen door glasvezel. Gemiddeld zijn dat afstanden van 400 meter. Volgens Geert Standaert investeert Belgacom jaarlijks "60 tot 70 miljoen euro" in de vervanging van slechte koperdraad.

Hoeveel daarvan precies door glasvezel zou worden vervangen, ligt nog niet vast.

De raad van bestuur moet daarvoor in mei groen licht geven als onderdeel van het globale investeringsplan. De densiteit van het aantal gebruikers wordt zeker een criterium om de locaties te bepalen, zei Standaert. Koperdraad door glasvezel vervangen is ook geen sinecure. Een van de opties is om de glasvezel langs de huisgevels te bevestigen, net zoals dat nu vaak het geval is voor de coaxkabels van de kabeldistributeurs. Dat zou een hoop graafwerk en ongemak besparen.
Belgacom behaalt sterke resultaten in de eerste helft van 2010
NieuwsDe Belgacom Groep verhoogt haar vooruitzichten voor de opbrengsten in 2010.

De resultaten van de Belgacom Groep voor de eerste zes maanden van het jaar zijn sterk en liggen in de lijn van de vooruitzichten. De trend is positief met een stijging van 10,3% van de opbrengsten, die voor de eerste helft van 2010 3.305 miljoen euro bedragen (met uitzondering van de niet-terugkerende opbrengsten), het gevolg van de volledige consolidering van BICS en MTN ICS in de Belgacom Groep.

In vergelijking met 2009 en zonder rekening te houden met de volledige integratie van BICS en een aantal regelgevende aspecten bedraagt de onderliggende groei van de activiteiten van Belgacom 0,9%.

Bron: Belgacom
Belgacom zet strijd tegen spam en virussen onverminderd voort.
Belgacom zet haar strijd tegen spam onverminderd voort. In het eerste semester van 2010 heeft zij
meer dan 11 miljard besmette e-mails tegengehouden, d.w.z. 90% van het residentiële verkeer (87,7%
in 2009) en 95,9% van het professionele verkeer (96,6% in 2009).


'Time is money': miljoenen euro's uitgespaard
Op het gebied van spam en virussen blijft Belgacom haar technologie optimaliseren om haar klanten tegen spam en
virussen te beschermen. In de kmo-sector is de uitspraak 'Time is money' meer dan ooit actueel. Door zoveel mogelijk
spam en virussen te elimineren voor ze in de mailboxen van de klanten terechtkomen, past Belgacom dit principe ten
volle toe. Gelet op het aantal virussen en spamberichten op het netwerk is elke seconde die de klant wint door het
verwijderen van spam daarom een overwinning op zich.

Momenteel kost spam aan een niet-beveiligde onderneming met 25 werknemers gemiddeld 40 euro per dag. Aangezien
Belgacom zo'n twee miljoen residentiële en professionele mailboxen beveiligt, helpt het beveiligingsnetwerk haar klanten
3,125 miljoen euro per dag te besparen. Op jaarbasis is dit goed voor meer dan 625 miljoen euro, waarvan 100 miljoen
voor de professionele markt. Een besparing die dankzij een eenvoudig verdedigingsmechanisme zeker niet te
verwaarlozen is op de huidige economische markt.


Lees verder via leesmeer.
Besparingsplan VRT blijft behouden
Vlaams minister van Media Ingrid Lieten (SP.A) wil niet raken aan de missie van de VRT, maar zal ook niet afwijken van de gevraagde besparing van 65 miljoen euro. Dat heeft ze gezegd tijdens een gesprek met de vakbonden van de openbare omroep. De minister omschreef het onderhoud als "open en constructief". Ze zegt "niet van plan te zijn om drastische veranderingen door te voeren in de beschrijving van de opdracht van de VRT, zoals beschreven in het Mediadecreet". Lieten herhaalt daarmee wat ze vorige week al liet weten, toen de resultaten van een rapport van de Universiteit Antwerpen over de openbare omroep uitlekte. Toen al liet ze weten dat ze niet van plan was om de opdracht van de VRT te wijzigen, noch het gevraagde besparingsplan. De minister heeft de vakbonden ook opgeroepen om opnieuw rond de onderhandelingstafel te gaan zitten. Eenzelfde oproep deed ze eerder al aan het management van de VRT.

Bron: VRT
Belgacom Gebruikers Groep
04-04-2010 Vandaag is de Belgacom Gebruikers Groep van start gegaan.

De bedoeling is dat Belgacom klanten hier een onafhankelijk informatiebron kunnen vinden met informatie over storingen, klachten en werkzaamheden.
Hulp bij aansluiten van modem, router en pc. Het configureren van een thuis netwerk voor computer of telefoon.

Het forum is hagel nieuw en heeft actieve leden nodig.
  • Leden die informatie over Belgacom posten.
  • Leden die anderen kunnen helpen.
  • Leden die mee willen helpen het forum in goede banen te leiden. (moderators)
  • Leden die mee willen helpen de website te beheren. (beheerders)

Het begint met Lid worden!
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0
· Nieuwste lid: wy5
Inloggen
Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Shoutbox
You must login to post a message.

No messages have been posted.
Gratis ads met Ad-Vertise
Ad-Vertise hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties België" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties België hebben gekozen.
Leden enquête
Tevreden met Belgacom?

Ja
Ja
0% [0 stemmen]

Nee
Nee
100% [2 stemmen]

Stemmen: 2
U moet inloggen om te stemmen.
Gestart: 02 Apr 2010
470,201 unieke bezoeken